thumbnail

SHADOW FİGHT 2 HİLELİ


Download
Shadow Fight 2 rakiplerinizle dövüşeceğiniz en popüler dövüş oyunlarından birisidir. 50 Milyondan fazla kişinin indirdiği ve en ünlü oyunlar arasında yer alan Shadow Fight 2 çok detaylı bir şekilde yapılandırılmış bir oyun. Oyun isminden anlayabileceğiniz üzere aslında bir gölge savaşını konu alıyor. Gölge şeklinde olan dövüşcünüz ile rakiplerinize karşı mücadale veriyorsunuz. Oyunda karakterinizi kontrol edebilmek çok kolay bir şekilde gerçekleşebiliyor. Ekranın sol kısmındaki kumanda sayesinde hareket ediyorsunuz sağ taraftaki butonlarla da tekme ve yumruk atıyorsunuz. Fakat tabii her şey bununla bitmiyor!

Shadow Fight 2'de sürekli yeni hareketler öğreniyorsunuz ve bunu rakiplerinizin üstüne uygulayarak çok daha büyük hasarlar verebiliyorsunuz. Hareketleri uygulamanız çok önemli çünkü ilerleyen zamanlarda gelen rakipleriniz de size taktiklerle saldırıyor. Bunun yanı sıra paranız ile size çok yardımcı olabilecek dövüş silahları satın alabiliyorsunuz. Bu silahları kullanarak verdiğiniz hasarı yüksek seviyelere çıkarabiliyorsunuz. Tüm rakiplerinizi yok edebilmeniz dileğiyle, bol şans yegenlerim!

http://www.cagukan.com/indir/index.php?is=Shadow%20Fight%202%201.9.14%20Sonsuz%20Para%20Hileli%20Mod%20Apk%20indir&t1=apkdayialt
thumbnail

The Walking Dead No Man's Land


Download
The Walking Dead No Man's Land, popüler diziden uyarlanmış bir aksiyon oyunudur. Evet çok kıymetli yegenlerim Walking Dead dizisi zaten aranızdan bilenler biliyordur. Diziyi izleyen kişilerde oyuna kısa bir sürede adapte olabilecekler. Fakat diziyi buradan uzun uzun anlatmaya gerek yok, ben size doğrudan oynunu anlatacağım. The Walking Dead No Man's Land oyununda zombiler tarafından istila edilen bir dünyanın içinde yer alıyorsunuz. Ortalığı birbirine katan ve yaşayan her şeye zarar veren bu zombiler zaman geçtikçe dünyayı daha kötü bir hale getiriyor. Sizin amacınız zombilerin izini sürmek ve onları yok ederek dünyayı temizlemeye çalışmak.

Tabii bu dünyada sadece siz olduğunuz için kendi hayatınızı da kendiniz kurmanız gerekiyor. Barınağınızı kuruyorsunuz ve sürekli zombilerle savaşma noktasına geliyorsunuz. Zombilerle savaşırken önce sizin ekibiniz atak yapabiliyor daha sonra ise vurma hakkı onlara geçiyor. Bu savaşta kim hayatta kalabilirse o kazanıyor, ben size hasar hileli mod verdiğimden siz hiç kaybetmeyeceksiniz. Çünkü her vurduğunuz zombi tek seferde yok olacak!

İNDİRME LİNKİ

http://www.cagukan.com/indir/indir.php?is=The%20Walking%20Dead%20No%20Man%27s%20Land%202.3.0.49%20Yuksek%20Hasar%20Hileli%20Mod%20Apk%20indir&t1=apkdayialt
thumbnail

CROSSY ROAD HİLELİ


Download

İNDİRME LİNKİ

http://www.cagukan.com/indir/index.php?is=Crossy%20Road%202.1.3%20Tum%20Karakterler%20Acik%20Hileli%20Mod%20Apk%20indir&t1=apkdayialt

CROSSY ROAD HİLELİ

Crossy Road, yoğun trafiği olan bir yolculuktan hayatta kalmaya çalışacağınız oyundur. Hem eğlenceli, hem bağımlılık yapan hemde çıldırtacak bir oyun arıyorsanız Crossy Road tam size göre bir oyun yegenlerim. Piksel grafiklerle hazırlanmış olmasına karşın çok kaliteli detayları bulunan bu oyunda amacınız küçük bir karakter ile ekrana dokunarak ölmeden ilerlemektir. Oyunda sadece ileri, sola ve sağa doğru hareket edebiliyorsunuz. Crossy Road'da çok yoğun bir trafik bulunuyor ve bu trafiğe karşı koymalı, arabaları atlatmalısınız. Sadece hareket eden taşıtlar değil aynı zamanda durağan halde olan engellere çarptığınızda da kaybediyorsunuz. Su üzerinden geçerken eğer geri kalırsanız da ölebiliyorsunuz. Bu sebeple oyun ciddi anlamda sizleri çıldırtıyor!

Crossy Road'da onlarca karakter bulunuyor ve neredeyse her karakter için azda olsa bir konsept yaratılmış. Oyunun en çarpıcı kısmı ise Gangnam şarkısının yaratıcısı olan PSY karakterinin yer alması. Bu karakter ile oynadığınızda oyunun belirli bölümlerinde müzik çalıyor ve renk efektleri ortaya çıkıyor. Crossy Road'ın tüm karakterlerin açık olduğu hileli apk sayesinde hiç bir ücret ödemeden tüm karakterler ile oyundaki keyfinizi hiç kaybetmeden oynayabileceksiniz. Hemen şimdi sizde indirin ve bu maceraya başlayın!


thumbnail

Download

 

MENTAL HOSPİTAL 5

Mental Hospital 5  - Eğer akıl hastanesi inceleyeceğiz robot, üzerindeki korku ilk kişi. Mental Hospital 5, Karmakarışık bu oyun Mark adında bir gazeteci, bir psikiyatri hastanesinde kaybolur gerçeği ve ölü projeye katılan insanların bütün grup ile başlar. marka bulmak için düşünün ve binanın kasvetli karanlık odalar keşfetmek ve tüm sırlarını ortaya çıkarmak için kolay bir düşer kardeşi tarafından hastaneye gelir. Bu oyunda size bu Alice ve kardeşinin hayatını veya kendi kurtarmak için kesin bir seçim yapmak kim olduğunu öğrenmek. Bu korkutucu ve tehlikeli durumdan bir çıkış yolu bulmak ve bir seçim yapın.
http://www.360ads.direct/?key=53ed9fdbf2d13fc4175c5b5f395216ba&ch=apkindir.mobi&cat=downloads&k=setup

 




https://youtu.be/2mTmy_7KtSg
http://mobdisc.com/dw98fb06ca/download.html