The Walking Dead No Man's Land

The Walking Dead No Man's Land, popüler diziden uyarlanmış bir aksiyon oyunudur. Evet çok kıymetli yegenlerim Walking Dead dizisi zaten aranızdan bilenler biliyordur. Diziyi izleyen kişilerde oyuna kısa bir sürede adapte olabilecekler. Fakat diziyi buradan uzun uzun anlatmaya gerek yok, ben size doğrudan oynunu anlatacağım. The Walking Dead No Man's Land oyununda zombiler tarafından istila edilen bir dünyanın içinde yer alıyorsunuz. Ortalığı birbirine katan ve yaşayan her şeye zarar veren bu zombiler zaman geçtikçe dünyayı daha kötü bir hale getiriyor. Sizin amacınız zombilerin izini sürmek ve onları yok ederek dünyayı temizlemeye çalışmak.

Tabii bu dünyada sadece siz olduğunuz için kendi hayatınızı da kendiniz kurmanız gerekiyor. Barınağınızı kuruyorsunuz ve sürekli zombilerle savaşma noktasına geliyorsunuz. Zombilerle savaşırken önce sizin ekibiniz atak yapabiliyor daha sonra ise vurma hakkı onlara geçiyor. Bu savaşta kim hayatta kalabilirse o kazanıyor, ben size hasar hileli mod verdiğimden siz hiç kaybetmeyeceksiniz. Çünkü her vurduğunuz zombi tek seferde yok olacak!

İNDİRME LİNKİ

http://www.cagukan.com/indir/indir.php?is=The%20Walking%20Dead%20No%20Man%27s%20Land%202.3.0.49%20Yuksek%20Hasar%20Hileli%20Mod%20Apk%20indir&t1=apkdayialt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder